AŞIRI TUZ VE ŞEKER KULLANIMININ AZALTAN LOKANTACILAR VE PASTACILAR PROTOKOLÜ TOPLANTISI
22 Mayıs 2020

Sağlık Bakanlığımız ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu/Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Arasında Aşırı Tuz ve Şeker Kullanımını Azaltmak Amacıyla İmzalanan "Lokantacılar ve Pastacılar Protokolü" hakkında bilgilendirme, aşırı tuz ve şeker tüketiminin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini içeren sunumumuz Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir. Aşırı tuz ve şeker tüketiminin azaltılması ve ilerleyen dönemlerde ortaya çıkabilecek olan kronik hastalıkların önlenebilmesi amacıyla gerçekleştirilen ve açılış konuşmaları İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR tarafından gerçekleştirilen sunuma, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Hacı Bayram ZENGİN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI, Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Ali KIRAL ve çok sayıda lokanta sahibi katılım göstermiştir.

  • 1.jpg
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • IMG-20190628-WA0016.jpg
  • IMG-20190628-WA0014.jpg