Evde Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Bakım Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı
11 Mayıs 2020

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından İlimiz Evde Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Bakım Hizmetleri değerlendirme toplantısı yapılmış olup, Evde sağlık hastalarımıza sunulan hizmetlerin bayram süresince kesintiye uğramaması için alınacak tedbirler görüşülmüştür. Ayrıca Sağlık Bakım Hizmetlerinde sağlık hizmeti sunum süreçlerinin gözden geçirildiği toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN , Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ender ÇUBUKÇU , Müdürlüğümüz Uzmanları, Evde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumluları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri katılmış olup, yapılan sunumun ardından evde sağlık hasta ziyareti konusunda birimlerimizin çalışmaları değerlendirilmiş, Sağlık Bakım Hizmetlerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi, kaliteli ve etkin sağlık hizmeti sunumu için önerilerde bulunulmuştur.

• WhatsApp Image 2019-08-04 at 19.05.35 - Kopya.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-08-04 at 19.07.57.jpeg