Müdürlüğümüzce Personelimizin Ramazan Bayramını kutladık.
27 Mayıs 2020

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN ve Personel/Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI "Çorlu Devlet Hastanemizi" Ziyaret Etmişler ve Personelimizin Ramazan Bayramını Kutlamışlardır.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Haci Bayram ZENGİN, Personel/Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Hülya BECERİR, "112 Komuta Kontrol Merkezinde" 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarımızı Ziyaret Etmişler ve Personelimizin Ramazan Bayramını Kutlamışlardır.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN ve Personel/Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI "Çerkezköy Devlet Hastanemizi" Ziyaret Etmişler ve Personelimizin Ramazan Bayramını Kutlamışlardır.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN ve Personel/Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI "Tekirdağ Devlet Hastanemizi" Ziyaret Etmişler ve Personelimizin Ramazan Bayramını Kutlamışlardır.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN, Personel/Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr.Hülya BECERİR; Covit-19 Pandemi Kaynağını Araştıran Müdürlüğümüz Filyasyon Ekibimizi Personelimizi Ziyaret Etmişler ve Personelimizin Ramazan Bayramını Kutlamışlardır.