İl Sağlık Müdürümüze Yeni Görevinde Hayırlısı Olsun Ziyaretleri.
10 Eylül 2020

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Cüneyt YÜKSEL, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN 'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Soner GÜL ve Tekirdağ Adalet Komisyon Başkanı Sayın Naci ERGİN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fatma Derya ALAN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ergene Kaymakamımız Sayın Mehmet Emin TAŞÇI, İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay ÖCAL, İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahalle Muhtarı Mehmet Reşat ÇELİK ve Kapaklı İlçesi Fatih Mahalle Muhtarı Dursun TUTAR, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

26. Dönem Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Sayın Metin AKGÜN , İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ‘ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Hayrabolu İlçe Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman İNAN ve Ak Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay GÜVEN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Özel Sevgi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Kemal KAVUT, İdari İşler Genel Koordinatörü Selda TEKKILIÇ ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Mehmet Akif TOPÇU, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Hazine ve Maliye Uzmanı Sayın Özkan ÇOŞAR, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Bakanlığımız Şehir Hastaneleri Koordinatörü Sayın Mustafa SAKARYA ve Ekibi İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Süleyman ÇALIŞKAN, Çorlu Temsilcisi Cemalettin GÜNAY ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

• DSCN0097.JPG
  • DSCN0098.JPG

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Yard. Doç. Dr. Fergan GENÇ ve Hastane Yönetimi, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Çorlu Devlet Hastanesi yöneticilerimiz, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Nihal KÜÇÜKYAZICI ve İdari ve Mali İşler Müdürü Tufan ÇETİNKAYA , İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Muratlı Kaymakamımız Sayın Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın İlker YÜCEL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

• 110684646_2766260013697830_5706033711314822103_o.jpg
  • 110775880_2766260023697829_207582009156624567_o.jpg

Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali TOPUZ ve Başkan Yardımcısı Recep SOYDAN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Çerkerköy Devlet Hastanemiz Biyokimya Uzmanı Uzm. Dr. Süalp PALABIYIK , İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp SÖZDİNLER ve Bölge Müdürü Mehmet ÖZDOĞAN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burçin NALBANTOĞLU, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Anadolu Ajansı (AA) Tekirdağ Temsilcisi Gökmen YÜCE ve Tekirdağ (AA) Muhabiri Mesut KARADUMAN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Tekirdağ Saray İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Tuğrul ÖZDEMİR, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Candeniz AVCI, İdari Mali Hizmetler Müdürü Tufan ŞAHİN ve Müdür Yardımcısı Süleyman KOÇAN İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.