“3-9 Kasım Organ Bağış Haftası” kapsamında ilimizde organ bağış sayısının artırılması konusunda çözüm ve önerilerden oluşan toplantı gerçekleştirilmiştir.
17 Kasım 2020

“3-9 Kasım Organ Bağış Haftası” kapsamında Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.Mustafa DÖNMEZ koordinatörlüğünde, İlimizde faaliyet gösteren Devlet Hastaneleri, Özel Hastaneler ve Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli Organ Bağışı Koordinatör Hekimlerimiz ve Hemşirelerimiz ile toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda organ bağışının hayati önemi bir kez daha vurgulanarak, Covıd-19 Pandemi döneminde organ bağışı tedbirleri değerlendirilerek ilimizde organ bağış sayısının artırılması konusunda çözüm ve önerilerden bahsedilmiştir.

• DSCN1078.JPG
  • DSCN1079.JPG