2020 YILI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YEDEK HAK SAHİBİ ADAYLARIN ATAMAYA ESAS BAŞVURU BELGELERİ DEĞERLENDİRMESİ İLE İLGİLİ İLANIDIR.
29 Mayıs 2020

Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 15/05/2020 tarih ve E.1425 sayılı yazıları ile bildirilen, Bakanlık Makamı’nın 24.03.2020 tarihli ve 299 sayılı Olurları gereği; Bakanlığımız taşra teşkilatında 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere istihdamı uygun görülen kadrolara Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, 08-09 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleşen 14.000 sürekli işçi alımı kurası sonucu İlimize tahsis edilen kadrolardan boş kalan (30 Temizlik Görevlisi, 10 Güvenlik Görevlisi (Silahsız) ve 8  Klinik Destek Elemanı (Hastane)) sürekli işçi kadrosu için, Müdürlüğümüz sitesinde yayımlanan 18/05/2020 tarihli duyuru gereği; kura neticesinde belirlenen yedek hak sahipleri arasından İlk yedek hak sahibinden başlanmak üzere sıralamaya göre atama işlemlerine esas başlama taleplerini içeren başvurular 20/05/2020-22/05/2020 tarihleri arasında alınmış olup, 22/05/2020 tarihi itibari ile sonlanmıştır.

İlimiz emrine yerleştirilmeye hak kazanan Sürekli İşçi (Yedek) hak sahibi adayların atamaya esas başvuru belgelerin incelenmesi ve değerlendirilmesi amacı ile Müdürlük Makamı’nın 20/05/2020 tarih ve E.5133 sayılı Olurları ile oluşturulan Komisyonumuzca ilgili tarihlerde mazeretsiz olarak Müdürlüğümüze atamaya esas başvuru belgelerini sunmayan kişilere ait Tutanak ve Ekli liste de sunulmuştur. Bu kişiler yerleştirmeden doğan haklarını kaybetmişlerdir.

Yine; 20/05/2020-22/05/2020 tarihleri arasında Müdürlüğümüze atamaya esas başvuru evraklarını teslim eden adaylara ait Komisyon Kararları Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 de sunulmuştur.

• Mazeretsiz olarak Müdürlüğümüze atamaya esas başvuru belgelerini sunmayan kişilere ait Tutanak ve Ekli liste
  • Ek-1Atamaya Esas Evrak Teslim Eden Güvenlik Görevlisi (Silahsız) Mesleği Komisyon Kararı
  • Ek-2Atamaya Esas Evrak Teslim Eden Klinik Destek Elemanı (Hastane) Mesleği Komisyon Kararı
  • Ek-3Atamaya Esas Evrak Teslim Eden Temizlik Görevlisi Mesleği Komisyon Kararı

Ataması yapılan Sürekli İşçiler görev yapacakları yerleri https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinden öğrenilebileceklerdir.

MEZKÛR İLAN, KURA NETİCESİNDE YEDEK OLARAK YERLEŞMEYE HAK KAZANANLAR İÇİN TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLUP, HAK SAHİPLERİNE AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

YEDEK HAK SAHİBİ ADAYLARIN ATAMAYA ESAS BAŞVURU SONUCU GÖREVE BAŞLAYIŞ BİLGİLENDİRME İLANI İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZ SİTESİNDEKİ DUYURULARI TAKİP ETMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.