2019 Yılı AOB Çekirdek Ekip ve Sektörler Arası İşbirliği Toplantıları
06 Mart 2019

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ÇEKÜS Biriminin yıllık çalışma planı içinde yer alan, amacı anne ve bebek ölümlerini önlemek olan Acil Obstetrik Bakım (AOB) Çekirdek Ekip ve Sektörler Arası İşbirliği Toplantıları Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı 57. Piyade Alayı Toplantı Salonunda 25.02.2019 ve 27.02.2019  tarihlerinde yapılmıştır. 
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Haci Bayram ZENGİN'in başkanlık ettiği Çekirdek Ekip toplantısına Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı, İl Ambulans Servisi Başhekimi, Tekirdağ-Çorlu ve Çerkezköy Devlet Hastaneleri Başhekimleri, Süleymanpaşa-Çorlu-Çerkezköy-Malkara ve Şarköy İlçe Sağlık Müdürleri katılmış olup İl Eylem Planı oluşturulmuştur. 
27.02.2019 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut AKDAĞ'ın başkanlık ettiği Sektörler Arası İşbirliği toplantısına Müdürlüğümüz, Meteoroloji İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları 18. Şube Şefliği yetkilileri katılım sağlamıştır. İlimiz değerlendirmesi yapılarak ekip üyelerinin katkılarıyla AOB Aktivite Planı hazırlanmıştır. Katılımlarından dolayı herkese sonsuz teşekkürler. 

  • IMG_1709.jpg
  • 1.png
  • 20190227_150812.jpg
  • 2.png