31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Etkinlikleri
02 Haziran 2021

31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü sebebiyle Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı hizmet binasında farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlenmiştir.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Haci Bayram ZENGİN'in "Tütün ve tütün ürünlerinin insana verdiği zarar özellikle covid-19 pandemisi sebebiyle bir kez daha öne çıkmıştır. Bakanlığımızın başlattığı BAŞARABİLİRSİN temalı Sigara Bırakma Kampanyasına vurgu yapmıştır"  İlimizde aktif olarak Sigara Bırakma Polikliniği yapan hekimlerimizden, Şarköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail SERTKAYA,  Dr. İsmail Fehmi Cumalı Şehir Hastanesi hekimlerinden Uzm. Dr. Emrah BATMAZ, Uzm. Dr. Uluğbey HAYRİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görev yapan Uzm. Dr. Evren TARIM, Marmaraereğilisi İlçe Hastanesi hekimlerinden Uzm. Dr. Umut ESEN'e  Sigara Bıraktırma polikiliniğinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi taktim edilmiştir.