2022 Yılı (10.000 Sürekli İşçi Alımı) Yedek Sürekli İşçi Evrak Teslimi Hakkında Duyuru
05 Aralık 2022

İlan Metni.pdf
Başvuru Formu.docx
Göreve Başlama İçin Gerekli Evraklar EK-1.pdf
EK-2 Mal Bildirimi Formu .pdf

2022 YILI (10.000 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI)

YEDEK SÜREKLİ İŞÇİ EVRAK TESLİMİ HAKKINDA DUYURU

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.000 kadroya “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım Ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı(Hastane), Şoför,” mesleklerinde 6-7 Nisan 2022 tarihinde noter huzurunda çekilen kura sonucuna göre, İlimize asıl olarak yerleşen hak sahiplerinden; istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar; başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanlar, ataması yapılıp göreve başlamayanlar (Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç); atama şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanlar; göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanlar ile İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 15 inci maddesi gereğince bir aylık deneme süresi içerisinde sözleşmesi feshedilenlerin yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartlara haiz olanlardan yedek hak sahipleri alınacaktır.

İlimize tahsis edilen kadrolardan boş kalan ( 12 (oniki) Temizlik Görevlisi, 1 (bir) Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 2 (iki) Elektrikçi, 1(bir) Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım Ve Arıza Giderme Elemanı, 3 (üç) Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, 1 (bir) Şoför sürekli işçi kadrosu için atama işlemleri yapılacağından;

Bu kapsamda İlimiz emrine 4857 sayılı Kanun kapsamında sürekli işçi statüsünde yedek aday olarak yerleşenlerin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğünce alınacak olup; göreve başlama işlemleri aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

İlimiz emrine yerleştirilmeye hak kazanan Sürekli İşçi (yedek) hak sahibi adayları göreve başlama taleplerini içeren başvurularını Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 01/12/2022 tarihinde yayımlanan http://www.yhgm.saglik.gov.tr/ adresinde yer alan ilanda belirtilen hususlara dikkat ederek05/12/2022-08/12/2022 tarihleri arasında (Mesai Saatleri İçerisinde) İlgili ilan Ek-1 de istenilen belgeler ile birlikte, 08/12/2022 tarihi mesai bitimine kadar TEKİRDAĞ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 100. Yıl Mahallesi, Hüseyin Mumcuoğlu Cd. No:37 Süleymanpaşa/Tekirdağadresine mazeret belirtilen durumlar hariç şahsen yapılacak olup posta, kargo, kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU EVRAKI TESLİM ETMEYE GELEN İŞÇİLERİN COVİD-19 SALGINI NEDENİYLE MASKE TAKARAK GELMELERİ RİCA OLUNUR.

EKLER:

• 1-Ek-1 Göreve Başlama İçin Gerekli Belgeler
  • 2-Başvuru Formu
  • 3-Mal Bildirim Formu

Mezkûr ilan, kura neticesinde yedek olarak yerleşmeye hak kazananlar için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.