"24-30 Nisan Aşı Haftası" Kapsamında Aşı Sempozyumu Düzenlenmiştir.
03 Mayıs 2023

Her yıl Nisanın ayının son haftasında kutlanan Aşı Haftası etkinlikleri nedeniyle Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından 27/04/2023 tarihinde Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi konferans salonunda ilimizde görevli sağlık çalışanlarına yönelik "Aşı Sempozyumu" düzenlenmiştir.
Sempozyum, Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Haci Bayram ZENGİN’in açılış konuşmaları ile başlayarak, Namık Kemal Üniversitesi Hastanesinde görevli Prof. Dr.Burcu TOKUÇ, Prof. Dr. Burçin NALBANOĞLU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Hülya BECERİR ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Dr. Sevinç TANRIKULU’nun katılımlarıyla aşının önemi, Aşı Uygulamaları, Soğuk Zincir, Aşı Sonrası istenmeyen etki (ASİE) konularında sunumlar yapılmıştır.
        Üniversite Hastanesinde görevli Hocalarımıza katkılarından dolayı Dr.Haci Bayram ZENGİN ve Dr.Hülya BECERİR tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

• aşı.png
  • 5.png